Uiterwaal Kozijnen en Zonwering

De Chamotte 16

4191GT Geldermalsen

Tel. 0345 57 57 59

info@uiterwaal.nl

 

Openingstijden


Donderdag 09.30 - 17.00
Vrijdag 09.30 - 17.00
Zaterdag 09.30 - 12.00

 

En na telefonische afspraak!

 

Volg ons via:  

Heering

 

Heering is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en leveren van geëxtrudeerde kunststof profielen en –panelen. Sinds 1966 zijn zij dankzij continue ontwikkelingen in deze innovatieve branche uitgegroeid tot internationaal leverancier van kwaliteitsproducten met een uitstekende service.

 

Heering levert kunststof profielen en -panelen vanuit een breed voorraad assortiment, aan meubelindustrie, interieurbouw, bouw, dhz-branche en industrie.

 

Tijdens onze montagewerkzaamheden maken wij o.a. gebruik van:

 

Keralit gevelpanelen

Keralit is een duurzaam en milieuvriendelijk gevelproduct dat zo op het oog hetzelfde is als hout. Toch zit er achter dat natuurlijke uiterlijk een wereld van verschil. De Keralit gevel- en dakrandpanelen zijn gemaakt van gerecycled kunststof. Er is dus geen houtkap voor nodig en de exploitatie van andere grondstoffen blijft beperkt tot het minimum. Bovendien blijft Keralit jarenlang sterk en fraai zonder ook maar het geringste onderhoud. Nooit meer verven dus. Ook dat spaart het milieu. En dan praten we nog niet over het werk en de kosten die u zich bespaart.

 

Kunststof gevelpanelen zijn op zich niet nieuw. Het gladde oppervak mist in veel gevallen de warme uitstraling van hout. Keralit geveldelen daarentegen zijn niet van echt hout te onderscheiden. De producten hebben een natuurgetrouwe houtstructuur en zijn eveneens verkrijgbaar in allerlei RAL-kleuren. Precies alsof het geschilderde of gebeitste houtdelen zijn. Daarbij is Keralit kleurecht en ongevoelig voor schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. En zal het nooit kromtrekken, hoe vochtig of warm de omstandigheden ook zijn. Vandaar dat u maar liefst 10 jaar garantie krijgt.

 

Keralit bescherm de gevel jaar in, jaar uit tegen weer en wind. De panelen kunnen door de vakman voor u worden gemonteerd. Door de onzichtbare bevestiging (geen schroeven, geen gaten) en de gladde oppervlaktestructuur blijft vrijwel geen vuil aan de panelen hechten. En doordat u de panelen ook niet meer hoeft te schilderen, is Keralit ook heel geschikt voor moeilijk bereikbare plaatsen. Met Keralit is het mogelijk om lengtes van 6 meter zonder stuiknaden te monteren. Zo lijken alle panelen uit één stuk en komt uw project het mooiste tot z'n recht.

 

Uit oude materialen nieuwe en duurzame producten maken. Dat is het uitgangspunt waarop de unieke Keralit gevelpanelen zijn ontwikkeld. De oersterke basis van Keralit bestaat uit gerecycled kunststof. De toplaag van de panelen worden gevormd door Renolit, dat een uitstekende reputatie heeft van bestendighed en kleurechtheid. Het KOMO-attest, een hoogwaardig keurmerk in de professionele bouwwereled, onderstreept de bijzondere kwaliteit van Keralit. Overigens zijn de panelen eenvoudig te demonteren en elders opnieuw te gebruiken. Ook dat is goed nieuws .. voor u en het milieu!

 

Kunststof vensterbanken

Kunststof is een uitermate geschikt grondstof voor vensterbanken. Een vensterbank wordt behoorlijk zwaar belast door zonlicht, warmte en vocht. Kunststof is bestand tegen als deze invloeden. De vensterbanken worden geleverd in vele kleuren, dessins en materiaaldiktes en zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als voor renovatie (overzetvensterbank). In lengtes van 6 meter zijn de kunststof vensterbanken leverbaar en worden geleverd met bijpassende eindkappen.

 

Klik hier voor een compleet overzicht van de producten van Heering