Uiterwaal Kozijnen en Zonwering

De Chamotte 16

4191GT Geldermalsen

Tel. 0345 57 57 59

info@uiterwaal.nl

 

Openingstijden


Donderdag 09.30 - 17.00
Vrijdag 09.30 - 17.00
Zaterdag 09.30 - 12.00

 

En na telefonische afspraak!

 

Volg ons via:  

Kochs K-Vision profielsysteem

 

Het veelzijdige Nederlandse kozijnen en deuren profiel.

 

In geen ander Europees land dan in Nederland worden zulke hoge eisen gesteld aan functionaliteit, esthetica en kleur van kunststof kozijnen, ramen en deuren. Ongeacht of het een naar binnen- of buitendraaiend raam betreft, verdieping hoge of gevelbrede elementen of afwijkende inbouwsituaties. Voor ieder ontwerp kunt U bij ons terecht. Het kunststof kozijn moet het houten kozijn imiteren.

 

Schilderen is niet meer nodig. Het Kochs K-Vision kozijn is immers onderhoudsarm. Daarnaast is het profielsysteem volledig lood en cadmium vrij uitgevoerd waardoor ons milieu gespaard wordt.

Wanneer U ook uw portemonnee in de toekomst wilt sparen kunt U de stap maken naar de eCO beglazing. Met deze beglazing kunt U een isolatie waarde van Ug 0.6 bereiken.
Een isolatie norm waarmee U aantoonbaar tientallen euro´s kunt besparen op uw energie rekening.

Kortom, reden genoeg om met ons verder te praten over de mogelijkheden van Kochs kozijnen in uw woning.

 

Wanneer U verder wenst te gaan met esthetische aspecten, bieden wij U het Kochs ReproLine kozijnsysteem. Gebaseerd op het K-vision profiel systeem worden deze kozijnen uitgevoerd met een rechte "gecontramalde" hoekverbinding. Hierdoor oogt het kozijn volledig als het houten kozijn. Deze speciale kozijntechniek wordt door Kochs als een van de weinige producenten aan U aangeboden.

 

Klik hier voor een compleet overzicht van de producten van Kochs.

 

Bent u op zoek naar een nieuwe voordeur? Op de website van Kochs (Duitse versie) vindt u onder "Produkte” -> "Haustüren/Türen” een Hausturengenerator. Hier kunt u op basis van uw eigen voordeur een nieuw ontwerp maken d.m.v. het kiezen van de kleur en het voordeurpaneel van uw nieuwe deur.