Uiterwaal Kozijnen en Zonwering

De Chamotte 16

4191GT Geldermalsen

Tel. 0345 57 57 59

info@uiterwaal.nl

 

Openingstijden


Donderdag 09.30 - 17.00
Vrijdag 09.30 - 17.00
Zaterdag 09.30 - 12.00

 

En na telefonische afspraak!

 

Volg ons via:  

Reynaers / Alcast

 

Op het gebied van aluminium kozijnen werken wij nauw samen met Alcast. Bij Alcast kunt u terecht voor alles wat u wilt weten over de mogelijkheden van aluminium bij nieuwbouw of renovatie. Want met aluminium is bijna alles mogelijk, van kozijnen, deuren en schuifpuien tot aluminium serres, overkappingen en lichtstraten van hoge kwaliteit. Duurzaam, tijdloos en vrijwel onderhoudsvrij.

 

Sinds de oprichting van het bedrijf in 1965 speelt Reynaers Aluminium een toonaangevende rol in de bouwsector. Haar profielsystemen zijn geëvolueerd van een esthetisch element tot een wezenlijk onderdeel van een gebouw.

Om optimaal te beantwoorden aan de eisen van de internationale bouwmarkt koppelt Reynaers Aluminium steeds innovatieve ideeën aan de meest actuele verwerkingsmethodes.

Hier wordt samengewerkt aan de bouwvisie van de toekomst. Reynaers werkt samen met een aantal gerenommeerde en gespecialiseerde constructeurs. Stuk voor stuk vakmensen die al jaren in het vak zitten.

 

Alcast is een van deze geselecteerde partners. Deze Reynaers Diamond Partners onderscheiden zich door kennis, ervaring en service. En helpen u tot in het kleinste detail bij de keuze voor de juiste producten.

 

Klik hier voor een compleet overzicht van de producten van Alcast.

Klik hier voor een compleet overzicht van de producten van Reynaers aluminium