Uiterwaal Kozijnen en Zonwering

De Chamotte 16

4191GT Geldermalsen

Tel. 0345 57 57 59

info@uiterwaal.nl

 

Openingstijden


Donderdag 09.30 - 17.00
Vrijdag 09.30 - 17.00
Zaterdag 09.30 - 12.00

 

En na telefonische afspraak!

 

Volg ons via:  

Uiterwaal kozijnen & zonweringen

 

Al bijna 20 jaar zijn wij in Midden-Nederland actief op het gebied van:

 

  • kozijnen, zowel in kunststof als aluminium
  • buitenzonwering
  • insectenwering 
  • binnenzonwering
  • veranda's
  • terrasoverkappingen
  • serres enz.

Kortom, te veel om op te noemen. Wij hebben alles in huis voor een complete metamorfose van uw bestaande of nieuwe woning.


Op onze website vindt u een totaaloverzicht van ons assortiment. Wij werken alleen met gerenommeerde merken die zich in de loop der jaren al hebben bewezen.


Showroom Geldermalsen

Op De Chamotte 16, achter de sportvelden, in Geldermalsen vindt u onze uitgebreide showroom van 200 m². Onder het genot van een kop koffie kunt u hier rustig rondkijken. De serre in onze showroom hebben wij gereserveerd voor de allerkleinsten; we hebben hier een gezellige speelhoek ingericht. Het is ook mogelijk de showroom buiten de reguliere openingstijden te bezoeken.


Advies op maat 

Indien u een advies op maat wenst is dat uiteraard ook mogelijk. Een van onze adviseurs komt dan bij u langs voor een advies. Uiteraard is dit advies geheel vrijblijvend.

 

Ook kunt u via het contactformulier op deze website met ons in contact komen. Vult u dit in en u kunt binnen enkele dagen een reactie tegemoet zien.


Betaling

Indien u er voor kiest om met ons in zee te gaan, dan hoeft u niets aan te betalen. Betaling vindt pas plaats nadat de werkzaamheden zijn verricht.


Acties

Het hele jaar hebben wij diverse acties binnen het hele assortiment. De acties vindt u uiteraard terug op deze website onder het kopje nieuws en in onze showroom.