Uiterwaal Kozijnen en Zonwering

De Chamotte 16

4191GT Geldermalsen

Tel. 0345 57 57 59

info@uiterwaal.nl

 

Openingstijden


Donderdag 09.30 - 17.00
Vrijdag 09.30 - 17.00
Zaterdag 09.30 - 12.00

 

En na telefonische afspraak!

 

Volg ons via:  


Uiterwaal Zakelijk

 

De wereld om ons heen veranderd steeds sneller. Ook binnen de kozijnenwereld zijn er verschuivingen gaande. Belangrijke spelers op de markt verdwijnen, dit biedt andere spelers weer volop kansen.

Gezien onze jarenlange ervaring op de renovatiemarkt, het monteren in de nieuwbouw van zowel particuliere woningen als bedrijfspanden, verlenen van service en het leveren en monteren van zonwering en horren zijn wij ervan overtuigd dat wij ook de zakelijke spelers op de markt prima kunnen bedienen.

Wij kunnen u vele merken kozijnen bieden. Naast kunststof en aluminium kunt u bij ons ook terecht voor hout. Een totaaloplossing dus, 1 aanspreekpunt voor het gehele traject. Wij nemen samen met u en/of uw opdrachtgever het bestek door en inventariseren de wensen. Denk dan niet alleen aan kozijnen maar ook aan buitenzonwering, binnenzonwering, garagedeuren en horsystemen. Zelfs de montage van de kozijnen kunnen wij voor u verzorgen. In tegenstelling tot veel andere bedrijven stopt de samenwerking dan niet maar garanderen wij u dat we ook zorgdragen voor de after-sales.

Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering is uw project (groot of klein) in handen van dezelfde ervaren verkoopadviseur. Ons doel is om de krachten van u en ons bedrijf te bundelen, uw ervaring in het bouwen en onze ervaring met kozijnen. Waardoor voor beide partijen een win-win situatie ontstaat!